Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED Fabrieksreis

China MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED certificaten
China MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED certificaten
Hallo, ontving ik het 150LM/W-highbay UFO, werden zij zeer goed voorgesteld en werden gedaan op een zeer geschikte manier.

—— Charlene

Zou opnieuw de eminente vriendschappelijke dienst, het uiterst nuttige en verbazende werk defiantly gebruiken, werkelijk gelukkig aan van de gebruikte daar diensten en zal verdergaan.

—— Edward

Wij zeer geïmponeerd am! Zeer tevreden met deze lichten. De prijs is mooi goed in vergelijking tot andere verkopers. Wij reccomed de Technologieco. van lidstaten, Ltd.

—— Jeck

Goede verpakking, snel het verschepen en de Professionele dienst met de mensen van de de Technologieverkoop van lidstaten. Ik ben zo verheugd geweest om lichten van uw bedrijf te kopen.

—— Kevin

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Wij hebben meer dan 5000 vierkante meters van de installatie, volledig RHOS-procesworkshop, met volledige productie en het testmateriaal, met inbegrip van de Productiemachine van Hoge snelheidssmt, de LEIDENE Lopende band, LEIDEN het Verouderen Diëlektrisch Materiaal, weerstaan Voltagemateriaal, het Materiaal van de de Lijst van de Trillingstest, Hoge en Lage Temperatuurtest, evenals LEIDENE Optische Spectrumanalysator, Goniophotometers (IES-TEST).
  Wij zijn geëngageerd aan het voorzien van klanten van professionele verlichtingsproducten, evenals het verstrekken van de de volledige gegevens en rapporten van de producttest.

   

  Fabrieksreis

   

  MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED fabriek productielijn 0

   

  Productielijn

   

  MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED fabriek productielijn 1

  MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED fabriek productielijn 2

   

  Wij gebruiken Dialux-software om lichtgevend effect te simuleren, om onze voorstellen ervoor te zorgen voldoen aan de eisen van cliënten.

  Onze PMC-afdeling volgt de productie en wij kunnen aan u op elk ogenblik over de productie door foto's en video's rapporteren.

  MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED fabriek productielijn 3

  Wij hebben IQC, IPQC en OQC tijdens de productie, waarborgt de producten.

  Wij hebben grotendeels de capaciteit en beëindigen snel cargos in een korte tijd met ons ervaren productieteam.

  MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED fabriek productielijn 4

   

   

  Materiaal

   

  MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED fabriek productielijn 5

   

   

  72 uren die test verouderen

   

  MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED fabriek productielijn 6

  MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED fabriek productielijn 7

  MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED fabriek productielijn 8

  MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED fabriek productielijn 9

   

  Gebeëindigd Gebied

   

  MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED fabriek productielijn 10

   

 • OEM / ODM

  Voor ODM, bieden wij ons groot R&D, en vervaardigingservaring voor het customerizing van uw producten aan.
  Voor OEM, biedt onze gescheiden OEM afdeling u de uitstekende diensten aan, en gepatenteerde unieke ontworpen producten.

  MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED fabriek productielijn 0

   

   

  ORIGINELE ONTWERPfabrikant

   

  MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED fabriek productielijn 1

   

  De originele Ontwerpfabrikant (ODM) is een bedrijf dat ontwerpen en vervaardigt een product zoals gespecificeerd en rebranded uiteindelijk door een andere firma voor verkoop. Dergelijke bedrijven staan de merkfirma toe om (of als supplement of alleen) zonder het moeten te produceren in de organisatie of het runnen van een fabriek in dienst nemen.
  Elk jaar ontwerpt ons verlichtings bronr&d team en lampr&d team onophoudelijk nieuwe producten niet alleen concentreren zich op piezoelectricity en verschijningsontwerp, maar ook besteden aandacht aan praktische toepassing van het eind - gebruiker. Ons hotel downlight is een goed voorbeeld van het, moeten de optische componenten zoals reflector en lens gemakkelijk voor eindgebruiker worden veranderd.
  Dienovereenkomstig, zullen wij het octrooi elk ODM product aanvragen; het betekent dat ons ODM product voor u absoluut uniek is.

   

  ORIGINEEL MATERIAALfabrikant

   

  MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED fabriek productielijn 2

   

  De origineel Materiaalfabrikant (OEM) is een gebruikte termijn wanneer één bedrijf een deel of een subsysteem maakt dat in het eindproduct van een ander bedrijf worden gebruikt. De termijn wordt gebruikt op verscheidene manieren, elk waarvan binnen een context duidelijk is. De termijn verwijst soms naar een deel of gedeeltelijke montagemaker, soms aan een definitieve assemblagemaker, en soms aan een geestelijke categorie bestaand uit die twee in tegenstelling tot alle andere derde partijmakers van delen of deelverzamelingen van aftermarket.

  Als u uw eigen ontwerp hebt en problemen voor productie hebt, kunnen wij verantwoordelijk voor de productie slechts voor u. Wij hebben 5 jaar OEM ervaringen, kon het u stabiele kwaliteit en beste prestaties aanbieden.

 • R & D

  MINSENS is een professionele fabrikant in geleide verlichting. MINSENS hebben een R&D-team met meer dan 5 professionele ingenieurs met meer dan 10 jaar ervarings in LEIDEN O&O MINSENS belast met R&D en de productie van LEIDENE die verlichting, door de technologie en de ervaring in de loop van de jaren wordt geaccumuleerd, voedden wij een technologie geschikt, ervaren, uitstekend professioneel technisch team. Het trillende team, met zijn buitengewone technologie, uitstekende capaciteit om de betrouwbaarheid en de stabiliteit van onze producten te waarborgen.

  MINSENS bezit de sterke mogelijkheden van machts elektronische technologie en de sterke R&D-sterkte van de verwante producten, met de intellectuele-eigendomsrechten van al onze producten. De backbone van onze technologie heeft diepe theoretische stichting, rijke praktische ervaring, innovatieve onderzoek en ontwikkelingsideeën, professionele voortreffelijkheid die de krachtige technische ondersteuning van MINSENS-merk is.

   

  Het team van SUNPER R&D met inbegrip van:
  Elektronische ingenieur
  De ingenieur van het verpakkingsontwerp
  Structurele ingenieur
  Steekproef testende ingenieur
  Het ontwerpingenieur van het hittebeheer

   

  MINSENS het bedrijf verzamelde een groep managers en technisch personeel die in de LEIDENE industrie vele jaren als belangrijke rol hebben gewerkt. Het impliceren van majoors: fysiek, thermisch, optisch, mechanisch, elektronisch etc. De multidisciplinaire talenten leggen stevige fundamenten voor de ontwikkeling van ons bedrijf.

Contactgegevens
MINSENS TECHNOLOGY CO., LIMITED

Contactpersoon: Mr. Bruce

Tel.: +86 15102709251

Fax: 86-020-36863488

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)